Budak Lelaki Nakal!

assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

meh2.cik wanie nak meluahkan isi hati yang membara ibarat panasnye lappy.lol.

rumah sewa a.k.a villa idaman aku ni dekat dengan padang bola.kirenye padang bola tu jiran ktorg la.heee.banyakla bebudoks jejantan yang 'hangat' bermain kat situ.*padahal budak2 kecik je + budak besor yang tak berape besor.teenagers la lebih kurang.

asalnye rumah sewa ni dah 10bulan tak dek orang tinggal.agaknye bebudoks ni agaknye excited sangat nak mengalu2kan ktorg kat rumah ni, siap main baling2 batu kat kwsn rumah ktorg.bukan tu je, buat pulak bunyi kentut motor kapcai tu..huh.kalau kawasaki tak pe gak.ngah3!!!..

dalam hati sabar je la kan.jangan dilayan la.lau kite marah, lagi dia nak kacau kan.yang paling 'best' sekalik, budak2 ni dah smoking.astaghfirullah.kecik2 lagi dah smoking.heih.rosak2!!.rosaknye generasi akan datang kerana orang2 camni dan kerana orang2 cam kite jugak yang tak menjaga dyorg dgn betul.bajet hot la letak rokok kat telinga.ape barang.letak kat lubang idungla baru ade kelas~~.lol

nak ditegur secara elok pun salah dan tak terima, bile tegur secara tegas pun tak diterima jugak.guane citer.nakal la bebudok laki zaman skang.sakit ati raso eden nengok nyo~~..

Comments

  1. Boh layang la diorg ni....karang diorg bwk geng pulok....

    ReplyDelete

Post a Comment

lots of love

Popular Posts