Skip to main content

David Guetta feat Rihanna.Freemason?.Reupload



assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera..

sape2 yang pernah terbaca atau tertengok blog aku yang sebelum ni, b4 aku delete kesemua bahan2 blog aku, mesti dah baca kan.aku just buat balik sebab rasa cam rugi pulak terdelete yang hari tu.*sudah terhantuk baru terngadah.lol.

Freemason tu ape?
mehla aku nak cer sikit ape itu Freemason.tapi aku tak taw la secara detail.aku cuma taw secara random je.berdasarkan orang2 cerita,video. and internet source yang lain.mengikut ape yang aku bace kat wiki2 (wikipedia), benda ni adelah pertubuhan persaudaraan yang kabur.Freemason ni dah lama wujud.orang2 yahudi la pegang benda ni kan.dyorg percaya kepada dajal, beria2 nak runtuh kan masjid aqsa nak bina istana dajal.memuja syaitan.dyorg attack kite terutamanye islam dari segi pemikiran dan media.

sebagai cth Lady Gaga.muzik dy ramai orang suke.tapi kite tak sedar lagu2 yang dy bawak and lirik dy banyak berkaitan dengan benda alah ni.justin bieber pun dikatakan pengikut jugak.but tak sure la kan.kalau lagu baby JB tu direversekan, bunyi cam memuja syaitan.tak taw la kebetulan ke tak.
BUT, klip video David Guetta ft Rihanna-Who's That Chick memang tak lari la daripada signal2 dajal ni.isk3.

secara kebetulannye aku tertengok video klip ni dekat hitz tv, aku nampak banyak sangat sign nye.secara terang tang tang kot.video klip dy ade 2 version.night and day version.jom2 kite tgk.

fesyen rambut one eye yang menjd trend ni juga aadalah slh satu simbol freemason

13 merupakan nombor dajal


simbol lightning yang kerap digunekan

star..

tile petak hitam putih

kilat bersambung dengan jari

simbol cross terbalik

yang tadi tu night version.oh lupe lak, freemason ni antichrist.sbb tu simbol cross dy terbalik.kite tengok lak day version eh.
7 pun merupakan nombor dajal

masih menggunakan simbol lightning


simbol cross dibaluti kain merah

simbol cross yang betul
ape yang aku pelik nye pasal simbol cross tu.tapi ramai yang kate Rihanna pun salah seorang pengikutnye.*tapi lagu dy sedap2.kn3??!..wuuuuuuuuuuu
see, bagaimana luas nye pengaruh dy dan betapa senangnye dy nak attract kite.selain dari nombor 7,13,6 and so on,simbol cross terbalik, tile hitam putih, tanda peace, dan banyak lagi simbol2 dia.tanpa kita sedar tanda rock yang bentuk cam kambing tu pun salah satu simbol dy.
so, kite kenela berhati2 dan berpada2 dalam sumer benda ni.tanpa kite sedari kite telah menjadi sebhgn daripada mereka.dyorg ni ramai sebenarnye cuma kite je yang tak tahu.ok.kalau ade fakta yg tersalah tu sory.




Comments

  1. then kalau camtu player bola pakai jersi 13 pun makna dia dajal la ek. kenapa semua benda nak relate dengan freemason and dajal and all eh? maybe kebetulan je tu. and orang kita je yang terlebih paranoid. asal orang tu femes ada je dikaitkan dengan freemason lah illuminati lah. kena tau jugak video lagu tu bukan penyanyi tu yang buat. diorang ada director sendiri. apa kaitan dengan penyanyi tu? u'll see what ur eyes want to see. tu yg fikir lebih sgt

    ReplyDelete
  2. El:ok, sy tak maksudkan semua benda tu dikaitkan dgn dajal.jersi player dah ade nombor tu.bukanlah bermaksud dy dajal.sy suke nombor 7, adekah ini bermaksud sy dajal?.ini bukan berkaitan awk suke nombor atau pape kaitan dgn itu awk dajal.tidak.tu bukan maksudnye.
    maksud sy kat sini is pengaruh barat sana yg byk mempengaruhi kite.pasal video dan artis ni, mungkin kebetulan dan mungkin jgk dirancang dan dibincang bersame.kite tak taw ape yang berlaku kat sana.seeloknye baiklah kita amik langkah precaution.sbb tanpa kite sedari, kite telah jadi sebhgn drpd mereka.kite tak nak kn.
    harap El faham eh.

    ReplyDelete
  3. salam.....
    saudara saudari sekalian.....untuk pengetahuan..bukn kita nk menyamakn segala bukti di atas ngn freemason...tp,..ape yg dikatakn cik wani ni...ia nya sekadar kebetulan yg berkait rapat ngn ad-dajjal almasih ni...hope korg taw..asal usul freemason tuh & ape tujuan freemason tuh...sbb...lau ikot kn..dunia kita ni pon byk lg ngn gejala2 freemason yg berkelana di sekeliling kita...kita kene taw ape musibah nya lau kita berkait rapat ngn budaya & pemahaman ini...dlm kes rihanna ni..dia hanya penyanyi..tp,..siapa yg mengarah...siapa yg meluluskan penerbitan video ini...mungkin rihanna xtaw pape sal ni...tp,..yg pntg..bagi kita sebagai umat islam yg budiman sekalian...elak kn drpd menjadi kn freemason ni sebagai batu loncatan untuk kita menuding jari kepada pihak lain...pikir kn knpe ini berlaku..mungkin silap kita juga yg mmbenarkn penerbitan ini berlaku di malaysia...klu kita tgk...dlm anugerah juara lagu yg lepas..ade juga unsur2 freemason...fikir kn la...elak kn drpd menjadi kn ianya 1 permasalahan di antara kita semua kerana, ini lh yg di anjur kn dlm freemason untuk kita bergadoh sesama sndiri...
    so,,renung2 kn yg mana bagus..yg mana xelok...
    selamat berfikir kwn2....=)

    ReplyDelete
  4. salam sis, tak payah cakap pasal masonic simbol dalam video clip luar negara, tgok dalam msia sudah...

    video clip stacy live atas pentas, hujan, siti, aliyah dll cukup.

    bukan video clip je, ko search logo skmm, mtd prime, psmza, umt, jpa, dll.

    ngara kita shj pn da bsepah mende ni.

    diorg bjak, 'masuk' ngara kita dr dlu lg.

    ko penah denga sultan2 dulu kat msia ni mason?

    aku tak heran kalo ada pemimpin sekarang ni mason.

    kalo orang tanya aku, 'apa simbol2 ni bleh buat kat kita', aku mmg xbleh jawab la.tp bende ni terbukti tersebar luas. lihat ajalah noh hujan pakai baju 'all seeing eye'.

    tp aku rasa artis ni tak terjebak secara rasmi pun dengan mason ni, diorg cuma sebarkan simbol2 ni semua melalui lagu, video clip, pembawakan, dll dan lihat lah mereka, famous, duit, dll.

    inilah 'upah' mereka untuk penyebaran yang dilakukan.

    stakat ni shj pendapat sposen dua aku.
    yg penting, Allah knows best. tu sama2 kita ingat.

    eh tak lupa, logo LYNAS dan juga logo di Menara Jam Dataran Merdeka dan juga logo google chrome, ala2 naruto gitu.

    HahAhAHAhAhAhax999!!!!

    btw, well said brother LuqmanFikri.

    and thanks to tuan rumah sbb buat blog ni dan menyedarkan orang lain, tp jgn pulak benda ni menyebabkan kita bertelagah dek perselisihan pendapat. bak kata pepatah, 'wise people think alike, and so do fools' ok, xde kene mengena aku tau.

    okayss? salam

    ReplyDelete
  5. to El, Luqmanfikri and anonymous thanks 4 sharing ur opinion..segala nasihat i'allah akn sy ambil and jadi pengajaran.ape2 pun mungkin kebanyakan benda yang berlaku ni secara kebetulan tapi tidak mustahil jugak ia nya telah dirancang.kita tak taw kan.ok.thanks a lot.well done guys. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

lots of love

Popular posts from this blog

Cerita Budak 2 Pointer

May Allah Bless Us

Assalamualaikum wbt and yeay convocation is just around the corner..alhamdulillah, finally..


daripada tadik belajar abc, balik rumah ayah tanya: "dekat sekolah belajar ape rini"
aku jawab: "ape2 je lah"..bhahahahahahhaha

6 tahun belajar di sekolah rendah..waktu tu aku rasa aku lah pelajar yang tergolong dalam kalangan pelajar2 perempuan yang tinggi daripada budak2 laki..dan sekarang aku lah yang paling rendah daripada dyorang..bhahahahahahah!!..upsr time rase cam "elehhh"..

5 tahun di sekolah menengah adalah masa aku mencari apa yang aku minat dan apa yang aku tak minat dan mencari identiti diri yang pelik ini..masa sekolah menengah adalah masa kemuncak dimana hormon menggatal nak bf la, mengumpat, mengata, semua lah.bhahahahahhaha..time ni baru tau betapa sakitnye pmr tak dapat straight A..sampai kat SPM redha je lah..bhahahahahahhaha..

1 tahun di matrikulasi , menguji my brain yang sangat lampi dan agak lembap sedikit ini.perghhh.mema…

Ada Jodoh Ada La~

May Allah Bless Us

Assalamualaikum wbt..hai girl girl..hai boboi..debushhh..

bila menjangkau umur 20-an ni, u can't run from this, "kau bile lagi?..kau kan ramai calon..kau kan hot setappp.."
and bila tengok sepupu sepapat kawan2 dah tunang rasa macam;
"bestnye korang dah kahwin/tunang..kita ni bile la lagi..tak ade sape pun..ntah, nanti ade jodoh ade la..ahahahaha (Gelak gedik~.)..LOL

macam tak dek bende lain nak bincang..balik2 sal bf/gf/kahwin..
selagi kau tak kahwin selagi tu la duk cakap gitu..
dah bile nak kahwin???

eheee ade jodoh ade la~~..ahakkkzzzzzzzz..tampar kang..piunggggggg

ade jodoh ade la..hurmmm..ade jodoh ade la..hurmmmm lagi..

setiap orang, Allah dah tetapkan pasangannya siapa..cuma kita je yang tak tahu..
ade yang rasa dia dah jumpa jodoh dia yang the best, berangan nak kahwin ala2 english style gitu but at then end "sampai hati u buat i macam ni.."..purfffff..*alamak terasa pulak eden..ahakkkk

so it doesn't mean kalau u all tak ade …

Hari-hari, hari Mama

May Allah Bless Us

Its been long long long very long time..
Tak menulis..
Tapi hari ni, jari jemari terpanggil untuk menulis sesuatu..
Special for my mama..
Tak tahu pun hari ni adalah hari ibu..
Because every day is a special day that Allah gave her to breath, live.
Alhamdulillah.

_____________________________________________________________

Dari kecil hingga ke besar kita dijaga,
Susah senang ada bersama,
Demam, sakit,
Namun diri & jiwa suka menjauh,
Kononnya suka berdikari,
Tidak terikat,
Tapi hakikat,
Pulang ke rumah,
Ingin merenung wajah.

Namun bila dewasa,
Kita mula disibukkan mencari wang,
Berkahwin,
Dan akhirnya tertumpu pada diri sendiri, lagi,
Ibu dirumah,
Sakit pening, makan minum,
Keseorangan,
Kiri, kanan, depan, belakang,
Tiada siapa.

Ingat ibu seperti biasa,
Kerna,
Masih hidup,
Mana kita tahu,
Saat dia sedang bertarung,
Kita masih dalam tempurung,
Hanya berfikir tentang diri sendiri.
Masih.

Jiwa yang sepi,
Namun Allah sentiasa menemani,
Tahajudnya menghiasi dimalam h…