Kita Kawan Tak Lebih

assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera la yek..

alrite, tajuk aku rini macam nak bukak citer gosip2 je kan.*mentang2 la bukan bulan pose kan.pose 6 pun dah nak abs da..ngeeee

tak dek makna nye aku nak ajak bergosip2 ni.aku tak suke gosip.*tipu semata2.hak9!!dush3..

btw, korang pernah tak berkawan dengan berlainan jantina?*ko ni bagi soalan budak sekolah rendah pun tak nak jawab.haih!
yela2.mestila pernah kan.setiap orang ade.cuma antara rapat and tak je.kalau perempuan yang ayu2 ni payah sikit nak ade membe kacip lelaki yang rapat.*aku la tu.hak9!!

kebiasaannye bile kite ade best friend berlainan jantina ni, akan ade salah seorang tu mesti fikir lebih.walaupun tak semua hubungan camni, tapi bagi experience kawan2 aku, ramai la.*aku tak.besela, tak pandai bergaul.ngah3!!.tak si lelaki, si perempuan lak ade perasaan kat si lelaki.

sebagai contoh, lelaki ni menganggap kawan baik dia si girl2 ni lebih dari kawan.tapi si girl2 ni menganggap lelaki ni sekadar teman dia yang paling rapat dan paling syiok la kalau nak share masalah.one day si lelaki ni confess yang dy suke kat girl2 ni, girl2 ni tolak.maka relationship dyorg pun jadi awkward.kan3??..begitulah jugak sebaliknye.korang pernah tak terjadi benda ni???

t mesti relationship tu jadi tak best kan.yela bile berlainan jantina rapat, mesti salah seorang tu rase lain, rase kasih sayang yang lain but somehow kite tak boleh anggap benda tu lebih2 sgt.if luck berada di pihak korang, dua2 akan jadi suka sama suka.but if no luck, tak pasal2 dua2 jadi segan.kan3??..

Comments

Post a Comment

lots of love

Popular Posts