Busy La Weh!!!!

assalamualaikum wbt and selamat sejahtera..

BENCI GILE!!!.banyak assignment..aktiviti 2weeks non stop..ooooo gucci..lol..

1st program-Minggu Tautan Kasih BIOSIS..
sambil ditemani assignment encik farid yg tebal..sebanyak 31 page kene baca..tp itu group nye..walopun group tapi tekanannye WOW!!.b4 tu pejumpaan utk persediaan mggu orientasi BIOSIS lagi.beli brg sumer bagai.gile makan minyak kete aku.chait!!..lol..tak ketinggalan assignment academic writing skill.*ape tak cukup hebat ke writing aku...lol..*bajet ko..bg penampor sekaliey..lol

2nd program-one tree 4 million live
sambil ditemani lagi assignment encik farid lagi.warghhh.yg ritu dah hantar tp pas hantar, tambah lak lg tp kali ni individual nye.17 pages kene bace.oooooooo what the weck...!!..assignment bi lg.wargh...pastu test lagi.wargh!!..gilo punye penat..assignment yg len2 lagi..sumernye nak minggu ke 8..

mau tercirit aku buat benda ni..purf...spe nk tlg cirit kan utk aku.hak9!!!*gile tak senonoh ko!!.lol..

pape pn, disebabkan busy yg teramat, aku tak berkesempatan nak bergosip kat blog aku yg hebat ni..hak9!!!..tggu la cuti ni..~~

Comments

Popular Posts