Mitos NOOR HAZWANI....

assalamualaikum wbt and selamat sejahtera...

bla bla bla bla bla bla...dan bla bla bla bla bla...
apekah???????????????????????..purf~
wahai kawan2 yang akrab sekalian..
anda sering kali membuat tafsiran yang salah terhadap diri ku yang comel ini..ngah3..

bese la, org kata, "1st impression" manusia..
ala, org nak wat mitos sal org len..*aku pun sama..lalalalalala..
meh la aku nk perbetulkan mitos2 korang terhadap aku..

1.aku sombong...
fakta: weh aku tak sombong laaaaaaaa...
bile aku tak becakap dan muka aku toya dan koya, memang la cmtu..
tp skali aku bukak mulut and mood tgh nek, memang abis la..

2.aku garang...
fakta: garang ke?..lol
mulut je pedas ckit..
garang nye idak la kot..
aku ne suke mrh2 org ni..
alu gado dgn budak kecik aku suke la..hak9!!!

3. aku mulut lepas..
fakta: agak2 la wei..
mulut aku lepas pun berpada2..
ade org jenis memang lepas btul2..
tp aku bertapis ckit ler der..*bajet baik la jap..hak9!

4. aku tak serius
fakta: wow!!!
secara jujur dan sedar dirinye, aku nampak tak serious...
tp secara jujur dan sedar diri lagi, aku sememangnye ceyes lau wat keje..
cuma tak nak org rase beban keje dgn aku, so aku pn relax2 kan ckit...
tp aku ceyes jugak org nye.
ngerti??

5. aku tak dek perasaan..
fakta: lau aku atk dek perasaan, xdek la aku nak marah or sad2 cat..purf
bukan tak concern tp wat bese2 je la..
kang org kata lebih pulek...

6. aku tak matured..
fakta: ???????????????
lau x aku masih lagi kat taska skang..lol

7. aku nak conquer semua..
fakta: wooooo agk2 ler der...
aku tak dek la nak gile kuase sgt...
tak pernah lak aku mencadangkan diri aku ketua..
org suh, aku ok j la..mls nak berdolak dalih gedik2..
aslkan org caya kat aku..lau tak caya aku leh wat keje, tak pyh la kan..

8. aku gedik..
fakta: jeles la tu??..hak9!!!
gedik tang mane aku tak taw la..
nak kata aku menggedik dgn laki pun, mcm la aku rapat sgt dgn dyorg..
rapat setakat sorang dua ade la..
kawan je kot~..

9. aku slumber gile nak mampus..
fakta: slumber2 jugak, jangan sampai rosak..
dgn perempuan aku brani la nak slumber lbh..
dgn laki memang bertapis la..
its all abt manner beb..bukan pe pn..

wahai beb2 and bob2 sekalian, inilah sebenarnye diri ku..
banyak lagi mitos2 sal aku yang org bwk..
so tlg lah hentikan mitos2 ni b4 kenal aku..
dah kenal t, tiap2 ari rindu kang..ngah3..

bukan tu je..hentikan jugak la mitos2 terhadap org len..
bajet diri hebat je..*hidung kembang..lol..
alrite~~

Comments

Popular Posts