18 December 2011

Ayat Student Bila Nak Final

bila nak final je, macam2 ayat tersembur kat mulut2 student..
pastu mula la naik status kat facebook..
bila nak dekat final jugak, kita akan nampak lelaki yang dulunya jambang kambing, sekarang jambang singa.hahahaha
yang perempuan pulak, masih lagi kelihatan cantik.weet weet..

bila time study week pulak, macam2 ayat yang tersembur kat mulut2 student: *termasuk lah aku*
"eeee aku tak paham la Dr.A ajar.lecture notes pun ringkas2 je.nak jawab exam camne"
"kenapa perlu ada exam?".
"lecture notes bab 100 aku tak print lagi la." =.="
"malasla nak study dah.redha je la.dah usaha kan.tawakal je la~"
"eh final masuk sampai bab bape?".*baru nak tanya~~~~

biasanya yang aku dengar camtu la kan.yang terkeluar daripada mulut aku pun, yang tu la kan.
yang pelik nya, student ni duk tension2, boleh lagi enjoy tu.
keluar dengan kawan2, pergi mydin kan~.lol
bila dah final, tension sebab tak study habis.
padahal, study week dah bagi.
inilah student. :)

3 comments:

  1. ha~ betul tu cik hazwani azmi. yg part jambang tu serious gelak guling2

    ReplyDelete
  2. kemek:ko bru bkk ke blog weh..adoi

    ReplyDelete
  3. da tgk belum film version for diary of wimpy kids? best la hi2

    ReplyDelete

lots of love