Alibi at Putrajaya

assalamualaikum wbt and salam sejahtera...

before bulan pose, 2 weeks before this,  aku ngan family IBS aku, ditemani kak long, kak ngah n kakak mei fong pigi itu Putrajaya..for what??
kih3..asalnye aku nak wat satu event kat situ tapi event tu tak jadi..INI GILAK!!!lol
xpela, aku bukan nak citer sal event tuh..aku cume nak mengheshare gambor2 yang ditangkap oleh family aku ni ha..yela, Putrajaya mane penah aku jejak kan kaki kat taman2 dia..memang jakun la aku..ok, jangan gelak kan aku..shuh shuh shuh..
memang city of light..tak payah berssh pyh pigi itu Icity..g sini je dekat..muahahaha..kalau aku ajak family sebenar aku datang sini, mau dyorang tak nak datang..lol..*family sebenar??apakah ayat aku..wakakakaka
orait2..so here's the thing...................................................................errr..what??ngahhhhhhhhhhhhh gilak..ok2 nak share gambor je..alahhhh..










septtnye event berlaku disini..gilak..


Comments

Popular Posts