29 July 2012

Life start at??

assalamualaikum and and and and and end..lol..

hari ini aku kemerengan sedikit sebab tak bersebab..orait..straight forward ya..rini bukan nak bagi ceramah.nak kasi itu talk ckit aaa..kisah entry kali ini bukan berkaitan kita berasal daripada mana or hidup kita start dari mana..oh no no no no!
have u heard about this: man, life start at 40..
pernah kan kan kan kan...muahahaha..get it..i'm talking about man yoooooo..
biasa la..kita citer2 sal kehidupan sikit arini ea..

open up ur mind please while reading~~~..*giler der, ade yg baca ke entry ko..??..
ade2..aku la..muahahahaha
shewiitttttttttttt

orait, as we all pernah or ade yang bakal experience untuk ke alam 'anak dara and teruna' ni kan, kita tahu yang girls will have their puberty earlier than the boys..the boys..the boys..the boys..~~..
so kebanyakkan gigirls ni cecepat la matangnya sikit than the boys the boys the boys..lol..
but tak semestinya jugak, ada je lelaki ni pemikiran dia lagi matang..ini bagi lelaki2 yang serious dalam kehidupan dia..

when u fall in luv, look at the girl..and the girl look at the boy..ade kala lelaki ni nampak serious dengan kita kan??kan??kan??kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!....bercintan2, bertunang, berkahwin..ok fine..kawin la kau..lol..
but ce tengok lelaki2 yang berusia 40-an sekarang ni..masuk je 40 lebih, aku tak tahu la hormon progesteron ke, estrogen ke, tibun2 menaik, menggataiiiii, memianggg, nok nikoh lain..haih bohh..dok leh jadi gini..pempuan ni life start at 20 tau..time 20 je dy ngarut2 time 40 ni xdek org pndg..sob3..melainkan kalau pakai botox..wakakakakaka..


waktu kahwin n b4 kawin janji macam2 ni:
"ayang, abang janji akan setia pada ayang sampai bile2"
memang la setia, pastu:
"ayang, takkan abang nak kahwin lagi satu pun tak boleh.kan abang setia ni.tak ceraikan pun.cume mintak kawin lagi satu je"..warghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

well, dats why people always said, 1 person is never enough for an old man..looooooollllllllllllll...
but dats the strory rite..kalau isteri tak jaga penampilan, tak jaga gaya, memang la laki beliakkan mata pekakkan telinga..haaaaaaa..kene pandai deh..koi tak masuk lg alam kawin2 ni, jadi koi xdek la nak reti sgt bab2 gni..heeeeeeeeeee

but trust me peeps, for a man, life do start at 40~~~

No comments:

Post a Comment

lots of love