Ramadhan

burppppppppp..alhamdulillah kenyang bukak puase ye..~~
uik salam tak kasik...
assalamualaikum wbt and slmt sejahtera..ngeh3..
haih, musim puasa dah tibe, ramai la pengeblog2 sekalian menghupdate entry pasal puase..*termasuklah aku..kuang3..
SWAG..SWAG..LOL
sebelum berceloteh 'pendek', i would like to wish all muslimin and muslimat around the world, happy fasting month..may we have Allah bless and don't forget about others dat now still fight for their life..
orait, dah habis berbahasa broken english, we back to broken malay lak..lol
bulan puase ni ramai la yang nak bekejor2 nak wat amalan baik..itu la ini la..dats a gud thing..bagus2 keep it up..tp bro, takkan bulan puasa je nak kejor..pas abis puasa pun buat la lagi..kan baik~~

ahah..kepada si perokok yang tegar pulak, time ni la korang ade high chance nak benti merokok..takkan bukak puasa pun dengan api..pe jadah..bukan dpt kenyang..dpt nyakit ado lagi hah..so take this chance beb nak benti..azam kene la tinggi..kalau setakat nak benti sebulan, pas puasa sebulan nak sambung semula, dok soh harap la..

ahah..kepada penggemar laman web sosial ni, waktu ni la kite jarang menghadap lappy..*errrrrrrr wani, yg ko tuh tgh menghadap pe tiap2 ari tu kat UPM..errrrrrrr heeeeeeeeeeeeee...aku mmg la..xtau ape nak buat!!waaaaaaaaaaaaaaa...memang bosan..nak kua pegi tengok taman2 xdek sape nak bwk den..adoi..

ahah.lagi..ape dia???..bulan ni la kita banyak istiqamah diri..perbaiki diri..perasaan yang suke perasan tu, jiwa yang kacau..haaaaaaa kan..insyaAllah..baiklah kawan2 moga2 bukan bulan puase je kite kejar pahala, tapi setiap hari kite kejar..ok..

Comments

Popular Posts