Dedication To Haters. ME

assalamualaikum wbt & salam sejahtera..

ok.fine.the title.ME, is not referring to me.not me not me.ok.
it's just coding for Maria Elena..hahaha..gune coding tak tahan.
before i move on to my bla bla things. first, watch this video .


actually & frankly to say, dia punya ucapan and how to overcome haters ni quite good.instead of they were kick-boxing, tongue fighter, hentam-hentam each other but she overcome it very well.

yaa, siapa yang tak ada haters.tell me.even aku sendiri pun ada haters.hey, don't u think that u can hide it from me.la la la la.=.="

so she is showing a good role for us untuk atasi haters2 or u all punya pembenci2 dan pengtaksuka2 korang and me.hahaha

u know what, sangat penat jadi haters dan pengkomen orang yang setia kan?.why?

1. buat penat otak dan pikiran korang je nak pikir pasal dia.

2. dia tak kisah pun pasal korang.

3. buat bazir masa, air liur and ur mind just nak pok pek pok pek pasal dia.

*maksud 'dia' disini adalah bukan Maria Elena sahaja, but all of us.

see, they never care about u, kite pulak nak jaga tepi kain dia.tepi kain sendiri koyak tak perasan~

hahaha.well, no heart feeling ok.it's just that, i found out hers vid, then suddenly rasa macam nak tulis pasal ni.live in peace yo.

LOL.=.="

Comments

Popular Posts