My 2013 Wishlist & HNY

Assalamualaikum wbt & new year morning.wuhuuuuu.how does it feel yo!

hey, its new year..aha.aha.aha.aha.aha.*tangan sambil menghayun kanan dan kiri.purffff.
ikut kalendar masihi nya, memangla baru masuk new year.ikut kalendar Islam nya kita sudah lama ber new year.
haaaa, haritu awal muharram, kite sambut meriah kan?.so kali ni macam ne?.so us, university students sambut dengan final exam.untungla~~~~~~

well, tak sambut tak ape pun.don't care.but terasa la, my age +1.wuuu.*eh ingat umur kau sorang +1.
chill, ok umur kite semua +1.nak jugak~

so any wish or hope or hajat yang ingin disampaikan??.tak salah kalau kita merancang benda yang sama kita rancang pada hari semalam a.k.a tahun lepas or tahun-tahun yang lepas.kan?.
kire macam something untuk trigger us untuk lebih berusaha sebenarnya.think positive.insyaallah everything would be fine.

so kau macam mane pulak.wishlist??

for 2013 ni tak banyak wishlist pun.hohohoho.but i do have some in my mind.

1. kurus.hahahahaahahahah

2. at least tahun ni aku nak travel somewhere with my friends.hopefully my mummy and daddy allow me to.huuuuuuuuu

3. DSLR??..oh my ni wishlist daripada entah zaman bile u ollsss..tak dapat2 lagi.ala dapat yang canon cam Yuna tu pun jadi ler~~.

4. at the same time, i want lomo.hahahaahahhaha

5. to learn music.all the software.

6. i just wanna be me.thats it.

boyfie??..

ok tak ada benda lain ke nak tanya??=.="
normal la friends akan tanya about kahwin la, boyfie la.hey, baru 22.lots of things yang boleh buat rather than cari boyfie.instead of boyfie baik suami terus.hahahaha.
tapi who knows, if Allah dah tulis sekian lamanya, maka aku redha dan terima seadanya segalanya.mudah-mudahan yang terbaik dari-Nya.
mudah-mudahan juga seorang yang boleh terima saya dengan baik, memahami dan yang penting boleh ajar kita agama.bersuka2 tu perlu, yaaa i mean happy go lucky.tapi ilmu akhirat tak lupa.

but for now, i don't have any desire for that.if Allah nak buka pintu hati ni (chewahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ayat i~~*mata pandang atas), redha dan menerima dengan hati terbuka.insyaallah.as long as halal for me. ;P

so hope this new year, Allah bless us muslimin muslimat around the world.don't forget them in Syria.yet Gaza.Palestine.Gaza is a hot issue u know, but Syria pun jangan lupa.lets pray for them.dyorang mati syahid masuk syruga.kite ni belum tentu tahu ke mana.:)

LOL.=.="

Comments

Popular Posts