Orang Baru Dalam Hidup (OBDH)

assalamualaikum wbt dan good evening..errrr evening???..its already 11.35pm man~..oh what eva..=.="

OBDH singkatan bagi title entry aku pada hari ini. well, dalam hidup kita, setiap hari kita akan jumpa orang baru, kenalan baru, kawan baru. yelah, worldwide kan?..
cuma yang menjadi isu, siapa OBDH kita?..yang baru kita kenal.macam mana yerk dia.budi dia.pekerti dia.kesopanan dia.aihhh bila umur dah lebih 20 tahun ni, bukan setakat orang atas bawah, tengok orang kalau boleh nak tembus setembus tembus nya badan orang tu.*uik jangan pikir lain ye.lol

orang zaman sekarang ni macam2.ada yang mulut manis, mulut masam, mulut longkang and etc.
aih aku melalut lebih lak.aku bukannya nak cakap sal mulutttt~..oh wani, straight to the forward, jangan belok2 lah~~~~

alaaaaaa yela2, sebelum aku bermadah, aku nak share yang aku DAH ADA ORANG BARU DALAM HIDUP AKU..WEEEEEEEEEE..HAPPY2..MELOMPAT2... =.="
yela, siapa yak bahagia dengan hadirnya seseorang yang boleh mengisi masa terluang dan menutup tangisan yang dah lama terpendam..aiceh ceh ceh..

baru je kenal dia.itu pun melalui FB dan SMS je.errrmmm.tak syok la macam ni.nak jumpa.nak jumpa.nak jumpa..huuuuuuuu..walaupun baru kenal, tapi insyaallah aku yakin dia adalah seorang yang beriman, taat pada Allah, Rasul dan ibu bapa. dan yang penting, dia baik. :)

tersenyum lebar aku dibuatnya.dilamun cinta kembali??..krek krek krek..~~
Allah betapa aku mendoakan dia agar dia seorang beriman, mentaati perintahMu, mentaati pada Rasulullah, Ibu bapa, keluarga.mudah-mudahan la yek.
haaaa korang dah tahu ni sama2 la ek..doa2 la agar nanti family kami bahagia sampai jannah..aamiiiiin..

sape dia wani??..nak tau??

haaaaaaaa..ni la diaaaaaa..



ni la OBDH aku..heheheh..
nama dia Izz Haq bin Mohd Hasnol..anak abang aku..lahir tengahari..aih mudah-mudahan jangan la berangin..hiu hiu..
tak sempat nak jumpa dia sebab dia dah balik kelantan.emak nya berpantang di kampungnya.huuuuu.
sesangat happy dapat nephew baby boy.hua hua..
pasni si mek alya tu ada la kawan..
aih jangan pikir lain yerk..tak semestinya OBDH tu BF/GF.. *wink

Comments

Popular Posts