Thank You Exalt Generation part 1

May Allah Bless Us

Assalamualaikum wbt and hai.

Ex-Exalt never exist.

that sentence make me touch.
coz i found a video about exalt generation at blog and i started to look some other videos until there were pictures of us yang tak menghabiskan pembelajaran di jenan iaitu Sek. Men. Sultan Abdul Halim, Jitra, Kedah.

Exalt generation is our batch name.since form 1 lagi.
u know what.i actually hate living in a dorm/hostel.i don't like rules.i love to live on my own.
doing what i like and i just wanna be without anybody telling me what i suppose to be.

first dapat surat tawaran, i was like, sekolah mane ni.asal jauh sangat.kedah and pahang.gile tak jauh.mati kutu rase.~
then my dad la, bla bla pasal this school is a boarding school.bagusla.itu la ini la.baik la sekolah and all the good things la bout boarding school.i was like what~~~

ya of course i don't wanna go.but my dad ask me to go, and aku bukan jenis melawan, orang suruh pergi, kite pergi.that's it.

and my perasaan tak salah.i totally hate it.all the rules.nagging, yelling to the juniors without any reasons.
gile menangis kot nak tukar sekolah.then my dad nak amik cuti raya cina, at the same time untuk pindah sekolah but tak tahula kenape aku boleh kate tak nak pulak.purffffffff.=.="

so i stayed.
ok.then menangis lagi sebab kena buat buku tandatangan, kena arah buat itu ini, haih i just hate it.i was like nak suruh kenal2 pun tak payah la buat camni, kenal la dengan cara baik.ini buat buku pastu tak siap kena marah2.adoi~penat2~

dan aku telah menjadi gemuk ketika ini kerana terlampau banyak makan sebelum tidur malam dan stress gilak!

aku bukan jenis yang pandai berkawan.like i said.i love to live on my own.
but i do have some yang mendengar my probs.

for that time aku boleh dikatakan antara mereka yang sangat bermasalah jiwa.
masalah aku semua aku pendam, pastu aku marah orang tak tentu pasal.yaaaaa that's me.
tak pandai bergurau.

kadang2 aku jeles tengok yang lain2 rapat antara satu sama lain.but i love to friend with all.not to be specific.just cakap je dengan semua orang.but then i realize, makan diri jugak.heeeeee

bila aku pikir balik.kelakar dan bodoh nye aku ketika itu..hahahahaha

Comments

Popular Posts