Thank You Exalt Generation part 2

May Allah Bless Us

Part 1

cont.....

naik form 2, ade orang sabotaj aku.masukkan sampah dekat meja aku.
bengang tak bengang.aku tertuduh kawan lelaki aku sorang tu.alamak sorry la bro.
sampai sekarang aku tak tahu sape punye plan letak plastik sampah tu.isk.
tak pe la, dah maafkan da.chill la.budak2.hahaha

tapi tak puas lagi.form 2 tu nak pindah lagi.
mane taknye, itu tak kene ini tak kene.tapi nasib ade sesetengah kawan aku ni pujuk la jangan pindah.
ok.tak pe.aku tunggu la jap.

sampai masuk form 3, aku emo lagi.kelas makin lama makin ke bawah.dalam kelas kena tegur asyik tidur tidur tidur.
mane taknye.setiap hari aku tak dapat tidur lena sebab takut kot tidur dalam dorm tu even ramai.kalau boleh tiap2 ari nak sambung katil.lol.

tapi aku tunggu sampai la dapat result pmr.dan masuk form 4 seminggu.pastu aku chow.bubai.hehehe.

aku bukan tak sayang.aku sayang sangat nak tinggal.even hampir tiap2 hari sebut nak tinggal sekolah tu.
tapi bile aku teringat kawan2 aku yang pernah ditikam yang pernah menikam ke tak kisah la, semua aku sayang nak tinggal.sebab itu la first time aku rasa hidup dengan pelajar berlainan negeri.

tapi aku pikir, da la form 4 tu aku dapat tekno.memang aku tak suke.nak tukar tak boleh.sebab result pmr aku ehem~~~~~~

thats why i decided  to chowwww.heeeeeeeeeeee.bile aku tengok kawan2 exalt aku sekarang, dyorang rapat, baik sesama dyorang.selalu nampak gambar2 dyorang hang out.so kinda sad sikit la sebab mase tu dah terlepas.

tapi aku tak menyesal kenal korang.walaupun aku ni bermasalah once dengan korang dulu, tapi aku tau korang semua baik2 dan mesti nak kan kawan korang ni sentiasa dalam keadaaan baik.
cuma aku je tak pandai nak berkawan dan bersosial dulu.


Comments

Popular Posts