Thank You Exalt Generation part 3

May Allah Bless Us

Part 1
Part 2

last cont...

so i need to say yang i miss you guys so much.kadang2 rase malu pulak bile berjumpe balik.
teringat time berbuka puasa rumah ella ritu.malu nak jumpa balik.rase cam kekok.
as usual aku akan jadi passive la kan.hahaha
coz i have no issues to talk or tak dek story yang best pun nak dicakap.

my life is so boring dude.haha.

but but but.aku tak sempat nak wish and mintak maaf dengan korang time balik chow dulu.
aku selalu buat masalah.nak2 lagi dekat budak perempuan and member2 wira.
aku mintak maaf sangat mengutuk, mengumpat yang terlampau sangat, terbocor mulut and etc yang bad dari aku, so i'm really sorry.i am totally didn't mean it by that time.
pikir2 time tu pikiran tak matured  lagi kan.

ape yang terluah semua ikut perasaan.just wanna enjoy.itu je.

tapi korang banyak membantu aku.ade la certain2 yang mane aku rapat, tibe2 tak rapat.so i'm really sorry for that kind of stupid reaction from me.hahaha

sekarang masing2 dah besar.so i pray for u guys, success dunia dan akhirat.both must be balance.solat jangan lupa.kawin pun jangan lupa ajak.except for jun.congrats jun for the birth.insyaallah hope until jannah.

thanks for the video, korang tak lupa kan kami2 yang dah keluar jenan tu.hehe.tq so much even vid tu dah berape tahun yang lepas.gile lama.lol

so miss u guys and lots of love and sorry and tq very much. :)

jazakallah khairan. :)


Comments

Popular Posts