What does it mean?

May Allah Bless Us

Assalamualaikum wbt & morning all the beauty and the beast.eheh.sorry.ok beauty and handsome la~

i have FB, Friendster, Twitter, Google+, Blogspot, and banyakkk lagi.*ceh padahal akaun yang disebut tu je aku ade~.blaaaaaaa~

not just me, but u pun ade beberapa nickname macam2la yang dibubuh untuk korang punye social web punye akaun kan~.ade yang letak bobocantik, bubuhensem, bibicoklat, bababucuk & all that weird stuff.some of it yang letak philosophers name.maybe some kind of inspiration or an idol to u guys.

its good.it shows that kite ni very creative person isn't it.but i don't mind pun.bhahahahahaha..

its just maybe ramai yang pelik or tak ramai pun, since tak ramai follower, ahak, been asking and been trolling me with my Twitter punye username.=.="

tak pe la, for now my twitter username is @hazwaniborbor.as u can see on the right of my page here.

ok follower tak ramai dan tak megharapkan ramai follower pun.bhahahahaah

what~~~

ade yang pronounce boroboro la, obor2 la.its borbor ok.bor bor.lol.

mane dapat?

this one bukan my idea pun.actually pak cik sedara aku yang kasi.eheh.since i was 4 or 5.kecik lagi waktu tu, suddenly dia balik kg and panggil "wani bor bor.o wani bor bor"..and i was like what the heck is bor bor.ok this bor bor thing bukan je aku yang kena.my cousin same age with me pun kena la.hahahahahaha.

even sampai sekarang the bor bor thing stuck.my family doesn't call me with that typical and weird name but only he is.what~.tapi it doesn't mean anything bad stuff.its just a nickname.eheh.

so that's how i have the bor bor thing.lol.

akaun yang lain mostly i use it as hazwani azmi.its not my full name but its nice to sebutla.since my sis and bro pun use it macam tu.if u google hazwani azmi, for sure it will be on top of the list.hahahaha.bajet hot~~~.lol.

so itulah story nye.so don't get confuse and ask me what is bor bor.

LOL.=.=".


Comments

Popular Posts