Skip to main content

What does it mean?

May Allah Bless Us

Assalamualaikum wbt & morning all the beauty and the beast.eheh.sorry.ok beauty and handsome la~

i have FB, Friendster, Twitter, Google+, Blogspot, and banyakkk lagi.*ceh padahal akaun yang disebut tu je aku ade~.blaaaaaaa~

not just me, but u pun ade beberapa nickname macam2la yang dibubuh untuk korang punye social web punye akaun kan~.ade yang letak bobocantik, bubuhensem, bibicoklat, bababucuk & all that weird stuff.some of it yang letak philosophers name.maybe some kind of inspiration or an idol to u guys.

its good.it shows that kite ni very creative person isn't it.but i don't mind pun.bhahahahahaha..

its just maybe ramai yang pelik or tak ramai pun, since tak ramai follower, ahak, been asking and been trolling me with my Twitter punye username.=.="

tak pe la, for now my twitter username is @hazwaniborbor.as u can see on the right of my page here.

ok follower tak ramai dan tak megharapkan ramai follower pun.bhahahahaah

what~~~

ade yang pronounce boroboro la, obor2 la.its borbor ok.bor bor.lol.

mane dapat?

this one bukan my idea pun.actually pak cik sedara aku yang kasi.eheh.since i was 4 or 5.kecik lagi waktu tu, suddenly dia balik kg and panggil "wani bor bor.o wani bor bor"..and i was like what the heck is bor bor.ok this bor bor thing bukan je aku yang kena.my cousin same age with me pun kena la.hahahahahaha.

even sampai sekarang the bor bor thing stuck.my family doesn't call me with that typical and weird name but only he is.what~.tapi it doesn't mean anything bad stuff.its just a nickname.eheh.

so that's how i have the bor bor thing.lol.

akaun yang lain mostly i use it as hazwani azmi.its not my full name but its nice to sebutla.since my sis and bro pun use it macam tu.if u google hazwani azmi, for sure it will be on top of the list.hahahaha.bajet hot~~~.lol.

so itulah story nye.so don't get confuse and ask me what is bor bor.

LOL.=.=".


Comments

Popular posts from this blog

Cerita Budak 2 Pointer

May Allah Bless Us

Assalamualaikum wbt and yeay convocation is just around the corner..alhamdulillah, finally..


daripada tadik belajar abc, balik rumah ayah tanya: "dekat sekolah belajar ape rini"
aku jawab: "ape2 je lah"..bhahahahahahhaha

6 tahun belajar di sekolah rendah..waktu tu aku rasa aku lah pelajar yang tergolong dalam kalangan pelajar2 perempuan yang tinggi daripada budak2 laki..dan sekarang aku lah yang paling rendah daripada dyorang..bhahahahahahah!!..upsr time rase cam "elehhh"..

5 tahun di sekolah menengah adalah masa aku mencari apa yang aku minat dan apa yang aku tak minat dan mencari identiti diri yang pelik ini..masa sekolah menengah adalah masa kemuncak dimana hormon menggatal nak bf la, mengumpat, mengata, semua lah.bhahahahahhaha..time ni baru tau betapa sakitnye pmr tak dapat straight A..sampai kat SPM redha je lah..bhahahahahahhaha..

1 tahun di matrikulasi , menguji my brain yang sangat lampi dan agak lembap sedikit ini.perghhh.mema…

Ada Jodoh Ada La~

May Allah Bless Us

Assalamualaikum wbt..hai girl girl..hai boboi..debushhh..

bila menjangkau umur 20-an ni, u can't run from this, "kau bile lagi?..kau kan ramai calon..kau kan hot setappp.."
and bila tengok sepupu sepapat kawan2 dah tunang rasa macam;
"bestnye korang dah kahwin/tunang..kita ni bile la lagi..tak ade sape pun..ntah, nanti ade jodoh ade la..ahahahaha (Gelak gedik~.)..LOL

macam tak dek bende lain nak bincang..balik2 sal bf/gf/kahwin..
selagi kau tak kahwin selagi tu la duk cakap gitu..
dah bile nak kahwin???

eheee ade jodoh ade la~~..ahakkkzzzzzzzz..tampar kang..piunggggggg

ade jodoh ade la..hurmmm..ade jodoh ade la..hurmmmm lagi..

setiap orang, Allah dah tetapkan pasangannya siapa..cuma kita je yang tak tahu..
ade yang rasa dia dah jumpa jodoh dia yang the best, berangan nak kahwin ala2 english style gitu but at then end "sampai hati u buat i macam ni.."..purfffff..*alamak terasa pulak eden..ahakkkk

so it doesn't mean kalau u all tak ade …

Aku, Handphone dan Ayah

May Allah Bless Us

Assalamualaikum wbt and evening..since aku menaip pada waktu petang..

entry kali ini, mungkin mempunyai perasaan yang bercampur baur atau mungkin haru biru..haha..
i rarely talk about ayah..indeed, dekat mana2 pun jarang berbicara tentang ayah..
alhamdulillah, aku masih ada ayah..orang lain ada yang dah tiada ayah, sejak dari kecil..



bila kita sebut tentang ayah, abah, daddy, abi etc yang kita panggil utk ayah kita, dibayangkan seorang yang garang, tak banyak cakap..but my dad tak garang sangat and he is talkative..
ada yang rapat dengan ayah dan ada yang tak, kan?
aku jarang bercakap dengan ayah sebab aku lebih close to my mom..eheh..anak mak~~
wuuuuuuuu
but one thing about me and my dad, yang membuatkan aku rasa a bit sayu la kan, aku tak dapat bagi keperluan dia bila dia meningkat usia..

i started to realize that i never give him a present for his birthday or on any special dates..
i started to realize it bulan puasa baru-baru ni..
he told me handphone dia ada ma…