Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2013

21+1=22

May Allah Bless Us

assalamualaikum wbt and haip..


so its been awhile tak update hapa pun kat blog poyo ni.purfff
been busy with programs and of course final year project.
itu pun dah tertangguh beberapa hari fyp tu sebab kejar ke program.

disebabkan kebusy-an itulah maka aku dalam sedar tak sedar 25/2/2013 itu telah berlalu 2 hari.
i was like, is it my birthday or the day hasn't come yet or 25th feb is not in the calendar..

woooooooo chill la wani.u banyak benda sangat pikir ni~~

yaaa ur right..too lots of works make u realize 24/7 is not enough.fiuh
on my birthday pun, schedule i sangat penuh..
running here and there..
full of meeting at night.

guess what?.
i had 3 meetings on that night..and i cancelled my last meetings.luckily because ade reason yang kuat untuk tidak pergi meeting tersebut.tapi sambung pulak dengan meeting ke-2 balik..lalalala

so guess i tak sempat nak menghayati nombor 22 pada tarikh 25 feb 2013..
kinda sad but actually alhamdulillah dan sangat2 bersyukur kepa…

Hidup Sebagai

May Allah Bless Us

assalamualaikum wbt and haip..

incident berlaku dalam lab histologi..

there were 4 of us inside the lab..all ladies ok...
doing our fyp la kan..
my coursemate dgn lagi 2 orang student course lain..
but we know each other..

suddenly one of them asked me..

"wani ade citer best2 tak"

me: citer??..*senyum kerang busuk jap
      tak ade la.tak tengok and layan sangat citer.

"la betui aa.tak layan citer?.running man?"

me:running man pun tak berape sangat.tak layan sangat citer.duk dengar lagu je.hidup sebagai wani ni memang membosankan.

"erm betui."

ahakkkkkkkk tergelak besar kau dalam lab tuhhhhhh~~~~LOL..

i admit, me in friends or in relationship, i am damn bored person u know..hahaha.
i thought i only knew it for myself but others also notice it..hahahaha

LOL.=.="