26 February 2013

21+1=22

May Allah Bless Us

assalamualaikum wbt and haip..

given by my sepupu yang ganas

so its been awhile tak update hapa pun kat blog poyo ni.purfff
been busy with programs and of course final year project.
itu pun dah tertangguh beberapa hari fyp tu sebab kejar ke program.

disebabkan kebusy-an itulah maka aku dalam sedar tak sedar 25/2/2013 itu telah berlalu 2 hari.
i was like, is it my birthday or the day hasn't come yet or 25th feb is not in the calendar..

woooooooo chill la wani.u banyak benda sangat pikir ni~~

yaaa ur right..too lots of works make u realize 24/7 is not enough.fiuh
on my birthday pun, schedule i sangat penuh..
running here and there..
full of meeting at night.

guess what?.
i had 3 meetings on that night..and i cancelled my last meetings.luckily because ade reason yang kuat untuk tidak pergi meeting tersebut.tapi sambung pulak dengan meeting ke-2 balik..lalalala

so guess i tak sempat nak menghayati nombor 22 pada tarikh 25 feb 2013..
kinda sad but actually alhamdulillah dan sangat2 bersyukur kepada Allah swt kerana sumbangan bagi program nanti hampir2 tercapai.sikit je lagi.

sepanjang 22 tahun hidup di atas bumi ciptaan Allah untuk mengumpul amalan2 di akhirat, masih belum ckup lagi.
ilmu Allah terlalu luas untuk kita terokai dan tidak mampu untuk disimpan dalam memori kad kita.

my sis buat entry untuk i..woaaaaaaaa..terharu giler~~..hahahaha..

thanks for all the doa (instead of wishes), through sms, fb, twitter, face to face, i really appreciate it.
kepada kawan2 yang memberi hasil/makanan, thanks a lot..
Allah sahaja dapat membalas budi baik hangpa and i'm here just praying that all of us have Allah blessing.
ok.grammatically error..lol

so i had nothing special on my date but i do have something much more special on my date which is rahmat daripada Allah swt.

perasaan gue masuk 22??
hurm..heartless.hahaha..
maybe because i'm too busy here and there, thus i don't feel like i'm 22.seriously~

but i do feel like, i'm getting older and nearer to the question "bila kau nak kahwin?"..=.="
duhhhhhhhhhhhh..

for me 22 still young.aicehhhhhhh.
kadang2 umur2 macam ni, kita still buat keputusan terburu2 and bercakap tanpa berfikir dulu.

but i do admit at this age, i have to be really ermmm serious in a relationship.its not time to play2 anymore aaaa..
i don't have one but macam sis i cakap, " "semoga mendapat teman lelaki yang boleh dibuat suami."
muahahahaha

tak terfikir lagi benda2 macam tu coz i wanna focus on my studies and carrier later on.so hopefully semua doa2kan lah yang terbaik untuk saya.

ok.that's it.gotta continue my work.new lab work is killing me!
plus rumah sewa tak ade internet.kabel kene curi.purffffffffff.

tq and much love.peace.
jzkk. :)

No comments:

Post a Comment

lots of love