Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2013

I Miss Them

May Allah Bless Us

Assalamualaikum wbt and olaaaaaa..meow~~

zaman berzaman blog aku tidak bergerak..penat nak menulis..sebab dah terlampau banyak menaip untuk thesis.ini gilak!..
dulu time junior2 takut nak buat thesis..nak bentang projek but guess what..?? WE MADE IT!YEAH!alhamdulillah..
tanya2 senior2, macam2 jawapan yang diberi..psycho gilos~~hahaha..anyway..thanks to my mama and ayah, friends, all yang menolong dalam menyiapkan final year project aku.dan ini lah akhirnya pada 23/6/2013, terasa beban dibahu lerai~~~fiuhhh


but..inilah juga masanya untuk kami semua membawa haluan masing2..
sekolah rendah berpisah, bese2 je..berpisah time sekolah asrama pun bese2 je..time nak berpisah sekolah menengah kebangsaan pun bese2 je..aku memang heartless..hahaha
berpisah dengan kawan2 time matrik, terasa la jugak sebab kenal dalam jangka masa yang pendek tapi kerenah dyorang yang gila2 tu susah nak lupa..
tapi nak berpisah dengan kawan2 universiti ni sangat2 la terasa.yela 3 tahun mengadap mu…

Annual Grand Meeting BIOSIS 2012/2013

May Allah Bless Us

Assalamualaikum wbt & hola~~

Lama dan teramat lah lama aku meninggalkan alam penulisan blog kerana telah beralih ke alam penulisan thesis.fiuh~
Walaupun thesis sudah dihantar untuk penilaian, tapi selagi tak hantar hard bound tu memang berminyak la muka~~tapi disebabkan kuliah dah habis dah sekarang hanya menunggu untuk menghantar 1 lab report dan menanti exam terakhir di UMT, aku pun menulis la dengan objektif untuk memberitahu AGM BIOSIS 2012/2013.



Pada 1 Jun 2013 (der skema~), telah berlangsungnya Annual Grand Meeting BIOSIS kali ke-3 sesi 2012/2013 jam 2.00pm.
Dimulakan dengan pembentangan aktiviti oleh penulis blog juga iaitu Risnayati a.k.a Ina selaku S/U..aicehhhh..meowww..bhahahaha

And then pembentangan kewangan oleh Bendahari. sangat sadis melihat kewangan BIOSIS.hahaha..hopefully mereka nanti boleh meng'up'kan lagi kewangan BIOSIS.jangan jadi baik sangat..hahahahahah..dush dush dush

Seterusnya ucapan oleh Presiden 2012/2013 iaitu Daus.dengan te…