17 July 2013

Don't be afraid of science..

May Allah Bless Us

Assalamualaikum wbt and lalalalalal errrr hai..



Science student..amatlah sinonim dengan perkataan:
nerd
weirdo
bookworm
anti-social (ehhh..)
bla bla bla and so on..

don't be too afraid if u are in this field beb..hahhaha..especially student biology, biodiversity, dyorang akan macam:

"ape yang korang buat sebenarnye eh?"
"kaji benda lah.entah pape"
"pelik2 la korang study"

mula2, rasa cam annoyed la jugakkan dengan ayat2 seperti itu but lama kelamaan, wow..subhanallah..now i know that even tiny little things that we didn't even see with our naked eyes pun ada kepentingan..
yup, sesungguhnya Allah tidak menciptakan satu benda itu sia2..
even lalat pun ade kepentingan weh~~~..
sampah sarap yang mengeluarkan lendir or to be more scientific, enzyme nye boleh buat pencuci2 tandas bagai..

hurm..science, islam, al-quran much more related to each other..once u observe something or u get results from ur experiment, perasaan ketika itu, wah Allah the Greatest..wow..amazing..kan?

so why do u afraid to be like one of us..takut untuk dipanggil pelik, nerd, ulat buku, anti social what so eva.nahhhhh..just get rid off it..they just jealous..hahahahha...i'm quite disagree that science student is anti social..heh..we make friends tooo...yuhuuuu..

ya, its hard to make people understand what we actually doing..especially biodiversity student...sebab kita kaji benda yang orang rasa tak perlu pun benda tu nak dikaji..what is it for dude..like "u better study business, u can make money"..

na ah..research kami pun boleh make money u know..sekarang ni kalau research banyak kelebihan..terutamanya di support..without research, do u know orange contains vitamin C..where does it comes from?..heh..and make product from orange.if we don't know betapa berkhasiatnye buah orange tu, mesti kite pun cam "ape bestnye aku makan buah ni.rasa masam2 manis?.."..heh

the more we learn, the more we study, the more we don't know.like Prof emeritus Dato' Abdul Latif said.

so don't be afraid lor..

be a scientist u know how to make money, u know how to sell product, u know what is the important of one thing, u know about the nature and u can relate it with al quran.

so i am grateful to be one of this weirdo nerdy student..alhamdulillah, subhanallah, allahuakbar..because it bring me more closer to YOU Allah....


No comments:

Post a Comment

lots of love