Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2015

Kahwin & anak: BIG Tanggungjawab

May Allah Bless Us

Assalamualaikum wbt & hai,

Whats up and whats down?.
Feeling great, alhamdulillah
Feeling dull, al-quran will brings up ur happinessssssssss....weeeee

Well, its been a long time haven't memblogginnggg and menulis ayat2 sastera dan puisi..ahak..
Purff enough of this poyonesss..straight to the point..

I'm 24 (ohhh myyyyy), biasa la soalan bab2 kahwin and pasangan hidup and bf and jodoh ni berleluasa time ni..nak-nak lagi member ramai dah membina masjid..maka semakin menjadi2 la topik hangat budak 20-an ni..
lelaki single cerita pasal perempuan..
perempuan single cerita pasal lelaki..
alah admit lah..(aku pun begitu, kihkih)

adakah anda tahu bahawa kahwin ini bukanlah main-main dan bukan untuk test2..dan bukan sekadar nak tunjuk kat ex hang yang hang dah kahwin dengan orang lain (duhhhhh)..
kahwin ni tanggungjawab yang dipikul nanti tersangatlah besorrrrr..
malah lebih besor daripada daripada keinginan untuk berkahwinan untuk memiliki pasangan..
lebih besor…